Mixit preclíky: slaný karamel
Tři je více než jedna. A tak máme 3v1. Slaný karamel, sladká čokoláda, křupavý preclík.
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
čokoláda: | bílá s karamelem |
Jde hlavně o ten preclík a křupnutí. Nebo je důležitější čokoláda? A taky nesmíme zapomenout na slaný karamel. Je lepší sladký nebo slaný. Sladká čokoláda a sůl v karamelu? Nebo je lepší, že to křupne? Jak jen se rozhodnout.
Naštěstí se rozhodovat nemusíte. Musíte to totiž sníst všechno dohromady, zkuste nechat i trošku na zítra.
Složení: bílá čokoláda s karamelem 65 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, karamelový prášek s mléčným tukem 10,5 % (sušené mléko, sušená syrovátka, cukr, mléčný tuk, přírodní vanilkové aroma), karamelizovaný cukr 1,5 %, emulgátor: lecitiny; kakaová hmota, jedlá sůl 0,5 %), preclíky solené 33 % (pšeničná mouka, řepkový olej, jedlá sůl 2,3 %, mořská sůl 1,2 %, regulátor kyselosti: hydroxid sodný; droždí, ječný sladový výtažek, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný), lešticí látka: arabská guma; cukr, med, jedlá sůl 0,3 %. Váha: 250 g
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, vajec, arašídů, sóji a sezamu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.