Mixit preclíky: mléčná čokoláda
S kapkou mléka pro tu jemnost, jak si ji u čokolády pamatujeme.
Kategorie: | Ostatní |
---|---|
čokoláda: | mléčná |
Jemné křupnutí vám bude znít v hlavě ještě dlouho. Nebo tedy minimálně tak dlouho, než to křupne znovu. Protože tyto čokoládové preclíky jsou silně návykové a u jednoho nejspíše nezůstanete.
A bylo by vhodné si připomenout, že nejspíš není dobrý nápad to sníst všechno najedou. Ale nebojte já vás rozhodně odsuzovat nebudu... (utírá si pusu od čokolády a vyhazuje prázdný obal).
Složení: mléčná čokoláda 65 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), preclíky solené 33 % (pšeničná mouka, řepkový olej, jedlá sůl 2,3 %, mořská sůl 1,2 %, regulátor kyselosti: hydroxid sodný; droždí, ječný sladový výtažek, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný), leštící látka: arabská guma; cukr, med. V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 30 %. Váha: 250 g
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, vajec, arašídů, sóji a sezamu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.